BlogHop Team Utopia

Welkom op de bloghop van de Stampin’ Up! demonstratrices van Team Utopia! Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe jaarcatalogus die op 1 juni ingaat. Wij zullen je laten watertanden van mooie nieuwe producten. Er staan ontzettend veel leuke materialen in de nieuwe catalogus dus als je nog geen verlanglijst hebt gemaakt kun je nu beginnen.

Voor deze bloghop heb ik gebruik gemaakt van de Playful Backgrounds. Dit is een set van 4 stempels waarmee je leuke achtergrondjes kunt maken. Bij het tweede kaartje heb ik de Labeler Alphabet stampset gebruikt waarmee je teksten kunt stempelen die lijken op een ouderwetse lettertang. De set bestaat uit maar liefst 101 stempels en omdat ze doorzichtig zijn kun je gemakkelijk je eigen tekst maken.

Ik heb me laten inspireren door de kleuren van de Moroccan suite op pagina 66 van de nieuwe catalogus. Emerald Envy en Dapper Denim zijn twee nieuwe In Colors. Zijn ze niet su-per? Ik ben er al helemaal verliefd op. 

Voor dit kaartje heb ik de dots uit de Playful Backgrounds set twee keer afgedrukt met Delightful Dijon zonder tussendoor opnieuw de stempel te beïnkten zodat er een schaduw ontstaat. Daarna heb ik de ringen met Early Espresso er overheen gestempeld. Voor het vlindertje heb ik de nieuwe kleur Emerald Envy gebruikt. De gouden sequins heb ik erbij geplakt voor wat bling.

Voor het tweede kaartje heb ik de strepen uit de Playful Backgrounds gebruikt. Ik heb deze met Cajun Craze en Delightful Dijon afgedrukt. Omdat ik de achtergrond nog een beetje saai vond heb ik nog wat gespetterd met een aqua painter en Delightful Dijon inkt. De vlindertjes zijn geponst uit cardstock in de nieuwe kleuren Dapper Denim en Emerald Envy.

De banner is gemaakt met Early Espresso seam binding ribbon, gold sequin trim en Cajun Craze en Delightful Dijon cardstock. De tekst is gestempeld met de Labeler Alphabet in Early Espresso.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn creaties en wens je veel plezier bij Thea Vercoulen!

 Ga naar de blog van Susan Wevers  Ga naar de blog van Thea Vercoulen
Gebruikte materialen:
  • Stampsets: Playful Backgrounds, Labeler Alphabet, Butterfly Basics
  • Ponsen: Bitty Butterfly, 1/2″ Circle
  • Inkt: Delightful Dijon, Cajun Craze, Early Espresso, Emerald Envy
  • Cardstock: Very Vanilla, Delightful Dijon, Cajun Craze, Emerald Envy, Dapper Denim
  • Lint & Sequins: Early Espresso Seam Binding Ribbon, Gold Sequin Trim

17 gedachten over “BlogHop Team Utopia”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.