Global Stamping Friends BlogHop – Seasonal Catalogue with a Twist!

Welkom op de bloghop van de Global Stamping Friends. Deze bloghop staat helemaal in het teken van producten uit de nieuwe najaar/winter catalogus. Ik heb gebruik gemaakt van de Glamper Greetings set op pagina 42 en wil je graag laten zien wat je er nog meer mee kunt maken zonder de caravan te gebruiken.

Ik heb eerst een cirkel gestanst uit Shimmery White met de Layering Circles Framelits en daarna het tafereeltje gestempeld met Basic Black. Het geheel heb ik ingekleurd met behulp van een blender pen. Met deze pen kun je heel precies inkleuren en ik vind het een stuk fijner werken dan een aqua painter. Daarna heb ik de geschulpte cirkel gestanst uit Old Olive cardstock en de banner met de tekst en de achtergrond banner gemaakt.

Het kaartje is een stuk van 21 x 10,5 cm dubbel gevouwen zodat je een schattig klein 10,5 x 10,5 cm kaartje krijgt. De voorkant heb ik bestempeld met de Hardwood achtergrond stempel. Dit gaat het gemakkelijkst door de stempel op z’n kop te leggen, te beïnkten en dan het kaartje er boven op te leggen en goed aan te drukken.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn creaties en wens je veel plezier bij Sarah Mcdermott!

 Jennifer Charles Sarah Mcdermott

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Glamper Greetings, Hardwood
  • Stansen: Layering Circles Framelits
  • Ponsen: Banner (retired), Banner Triple
  • Inkt: Baked Brown Sugar (retired), Basic Black, Dapper Denim, Daffodil Delight, Flirty Flamingo, Peekaboo Peach, Old Olive, Watermelon Wonder
  • Cardstock: Dapper Denim, Daffodil Delight, Flirty Flamingo, Peekaboo Peach, Old Olive, Shimmery White, Watermelon Wonder
  • Overig: Blender Pen

7 gedachten over “Global Stamping Friends BlogHop – Seasonal Catalogue with a Twist!”

  1. I love how you used the Glamper Greetings set! Great cards! I would love to share this on my blog for 'My Crafty Friends Monday' (a round up of amazing cards from amazing stampers!)! Please let me know if you would prefer that I didn't share it (of course I give you credit and link back to your blog!).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.