Global Stamping Friends BlogHop – Color Challenge

Welkom op de tweede Global Stamping Friends BlogHop. Vandaag hebben we een kleur uitdaging. Je kon kiezen uit onderstaande kleuren en mocht deze aanvullen met Basic Black, Whisper White en Very Vanille.

Voor mijn kaartje heb ik gekozen voor Delightful Dijon, Early Espresso, Real Red en Very Vanille en ik heb de Touches of Texture stempelset gebruikt. Ik maakte al eerder deze kaartjes er mee.

Bij deze kaart ben ik begonnen met de cirkel met de bloem erop. De achtergrond bloem heb ik gemaakt met de grote bloem stempel in doosje 1. Ik heb de bloem beïnkt met sponge daubers. Het hartje is met Delightful Dijon gedaan en daar omheen heb ik Real Red aangebracht. Over deze bloem heb ik gestempeld met Early Espresso inkt met de bloem stempel uit doosje 2. Omdat ik de bloem alleen nog een beetje saai vond heb ik er nog een klein bijtje aan toegevoegd.

De Delightful Dijon cirkel heb ik bestempeld met het kleine bloemetje uit doosje 1. Door meerdere keren af te drukken zonder tussen door te beïnkten krijg je een kleurverschil wat meer diepte geeft. Op de Early Espresso cirkel heb ik de letterwolk gestempeld en achter de cirkels heb ik de spetters uit doosje 1 gestempeld met Real Red inkt. De tekst stempel komt uit de Birthday Blooms set en deze heb ik ingekleurd met markers zodat je twee kleuren kunt afdrukken.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn kaarten en wens je veel plezier bij Cary Buckham!

 www.stempeltamtam.blogspot.com

 www.2biggirlscrafting.blogspot.co.uk

Gebruikte materialen:

  • Stempelsets: Touches of Texture, Birthday Blooms
  • Dies: Layering Circles Framelits
  • Inkt: Delightful Dijon, Early Espresso, Real Red
  • Cardstock: Delightful Dijon, Early Espresso, Very Vanilla

3 gedachten over “Global Stamping Friends BlogHop – Color Challenge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.