Global Stamping Friends BlogHop – Colour Challenge

Hello and welcome to the BlogHop of the Global Stamping Friends. I’m Marieke, a demonstrator located in Utrecht, The Netherlands. Today we have a Colour Challenge with the colours So Saffron, Rose Red and Wild Wasabi. As these colours are not the ones I’m naturally drawn to, this is indeed a challenge for me.
 
Hallo en welkom bij de Global Stamping Friends BlogHop. Ik ben Marieke en ik woon in Utrecht. Vandaag hebben we een kleuren uitdaging met de kleuren So Saffron, Rose Red en Wild Wasabi. Deze kleuren zijn niet mijn lievelingskleuren dus het was inderdaad wel een uitdaging voor mij.

For this BlogHop I played with the Inside the Lines Designer Series Paper and the Dragonfly Dreams bundle. I cut a circle out of the DSP and coloured it with a blender pen and So Saffron, Rose Red and Wild Wasabi ink. I stamped the dots with Rose Red ink on Rose Red cardstock twice with a slight offset which creates a nice shadow.

Voor deze BlogHop heb ik gespeeld met het Inside the Lines Designer Series Paper en de Dragonfly Dreams bundel. I heb een cirkel uitgestanst en ingekleurd met een blender pen en So Saffron, Rose Red en Wild Wasabi inkt. De stipjes heb ik met Rose Red inkt op Rose Red cardstock twee keer gestempeld zonder tussendoor te beïnkten en half over elkaar zodat er een schaduw ontstaat.

The bee is made with the bee die from the Detailed Dragonfly Thinlits Dies set using Basic Black cardstock and vellum behind the wings. For the body I stamped the bee on Whisper White cardstock with So Saffron ink, fuzzy cut the body without the wings and glued it behind the Basic Black bee. 

De bij is gemaakt door de bij uit de Detailed Dragonfly Thinlits Dies set uit te stansen uit Basic Black cardstock. Ik plakte stukjes vellum achter de vleugels. Het lijfje is gemaakt door de bij te stempelen met So Saffron inkt op Whisper White en dan uit te knippen zonder de vleugels en achter het Basic Black lijfje te plakken.

I hope you got inspired by my card and I would love to see a message of you below. Enjoy the projects of the other talented ladies and hop on to Claire Napper by clicking the next button.

Ik hoop dat je geïnspireerd bent geraakt door mijn kaart en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Geniet van de projecten van de andere getalenteerde dames en hop verder naar Claire Napper door op de next button hier beneden te klikken.

www.stempelitis.de

Used materials/gebruikte materialen:
  • Stampset: Dragonfly Dreams
  • Dies: Detailed Dragonfly Thinlits, Layering Circles Framelits, Stitched Shapes Framelits
  • Ink: Rose Red, So Saffron, Wild Wasabi
  • Cardstock: Basic Black, Rose Red, Whisper White, Wild Wasabi 
  • DSP: Inside the Lines
  • Other: Vellum, White Embossing Powder

4 gedachten over “Global Stamping Friends BlogHop – Colour Challenge”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.