De nieuwe catalogus is uit!

Vandaag gaat eindelijk de nieuwe jaarcatalogus in. Ik heb al een paar weken kunnen zwijmelen bij zoveel nieuwe producten en heb al een hele lange verlanglijst. Heb jij je lijstje al klaar? Mocht je nog geen catalogus hebben neem dan snel contact met me op en ik zal er een naar je toesturen. Als je niet kunt wachten kun je hem hier ook downloaden.

Ook dit jaar zijn er weer 5 nieuwe In Colors die super mooi bij elkaar passen. Van deze kleuren zijn inkt, cardstock, markers en bijpassende designer series papers en linten te krijgen.

Wil je alvast zien wat je met de nieuwe producten allemaal voor moois kunt maken? Met mijn mede demonstratrices van team Utopia heb ik een blog hop georganiseerd waarbij we je de nieuwste materialen laten zien. Als je op onderstaande foto klikt kom je bij de eerste deelnemer uit.

Omdat we met veel dames zijn hebben we het over twee dagen verdeeld. Ik ben morgen aan de beurt dus op mijn creatie moet je nog even wachten. Het is zeer de moeite waard om nu alvast een kijkje te nemen want er is namelijk een hele leuke prijs te winnen!
Wat je daar voor moet doen? Zoek op de verschillende blogs naar de strandstoelen. Op het einde van de blog hop van vandaag vind je een link naar de blog hop van morgen. Ga daar morgen dan weer verder op zoek. Op het einde van dag 2 krijg je de informatie waar je je antwoord heen kunt sturen om zo een kans te maken op 1 van de nieuwe hostess set. Ik wens je veel plezier en hoop je morgen weer te zien.
Groetjes Marieke

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.