Kylie’s International Blog Highlights – Thailand

Vandaag doe ik weer mee met Kylie Bertucci’s International Blog Highlights. Het thema is dit keer Thailand. Mijn inspiratie komt van een foto met een meer vol roze waterlelies. Het viel echter nog niet mee om dat voor elkaar te krijgen maar na een hoop geklieder met water en inkt is dit het resultaat.

Voor de achtergrond gebruikte ik watercolor papier, een aquapainter, veel water en de kleuren Soft Sky, Melon Mambo, Emerald Envy en Tranquil Tide. Het lelie blaadje maakte ik van een gestanst ovaaltje met een hoekje eruit geknipt. De lelie zelf is met de Oh So Eclectic bundel gemaakt. Met de Wink of Stella Brush heb ik nog een beetje glitters aangebracht maar dat is lastig te zien op de foto’s.

De top 10 mag mee doen met een internationale blog hop en dat zou ik echt super leuk vinden. Als je mijn kaartje mooi vind wil je dan op mij stemmen? Dat kan op deze pagina.

Groetjes MariekeGebruikte materialen:

  • Stempelset: Oh So Eclectic
  • Dies: Electic Layers Thinlits, Layering Ovals Framelits
  • Inkt: Blushing Bride, Emerald Envy, Melon Mambo, Soft Sky, Tranquil Tide
  • Cardstock: Melon Mambo, Tranquil Tide, Watercolor
  • Ribbon: Linnen Thread
  • Other: Aqua Painters, Wink of Stella

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.