Global Stamping Friends – Colour Challenge

Global Stamping Friends LogoWelkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we een kleuren uitdaging met de volgende kleuren:

Het is een combinatie die een beetje buiten mijn comfort zone ligt dus het was best nog wel een uitdaging. Uiteindelijk heb ik Whisper White vervangen door het Dazzling Diamonds Glimmer Paper en Silver Stampin’ Emboss Powder gebruikt in plaats van Smoky Slate.

Voor de achtergrond heb ik Night of Navy cardstock bestempeld met Versamark en de kleinste sterretjes uit de Star of Light bundel en deze vervolgens Silver Stampin’ Emboss Powder hierover heen gestrooid. Even met de heattool verwarmen en je hebt zelf DSP gemaakt. De zilveren sterren krul op de Pool Party banner heb ik op dezelfde manier gemaakt.

De sterren zijn gestanst met de Starlight Thinlits uit Night of Navy, Dazzling Diamonds Glimmer Paper en Pool Party en verhoogt op de banner geplakt met Stampin’ Dimensionals.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn kaartje en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de next button te klikken kom je bij Christina Walker.

Global Stamping Friends Next DemonstratorGroetjes MariekeGebruikte materialen:

  • Stempelset: Star of Light
  • Dies: Starlight Thinlits
  • Pons: Banner Triple
  • Inkt: Versamark
  • Cardstock: Dazzling Diamonds Glimmer Paper, Night of Navy, Pool Party
  • Overig: Silver Stampin’ Emboss Powder

 

Bewaren

Bewaren

10 gedachten over “Global Stamping Friends – Colour Challenge”

  1. Stunning card and I love the silver embossing powder. Embossing powder makes any card just that bit more special. I bought this set right at the last minute last Christmas so I’ll have to make the most of it this year. Thanks for sharing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.