Global Stamping Friends – Happy Haunted Birthday

Hallo en welkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag is het thema Halloween. Ik vind de stempelsets voor Halloween altijd erg leuk maar wij vieren helemaal geen Halloween dus blijf ik altijd zitten met de projecten voor dit thema. Daarom heb ik er vandaag een kleine twist aan toegevoegd en ik denk dat die wel gewaardeerd wordt door een tiener of een puber.

Ik heb de Glamper Greetings stempelset gebruikt. Een super leuke set die geschikt is voor vele gelegenheden. Hier kun je ander projecten vinden die ik er mee gemaakt heb.

De achtergrond heb ik gemaakt met de grootste stans uit de Lots of Labels Framelits set. Ik heb hier eerst de sterretjes en de maan op gestempeld en vervolgens de achtergrond blauw gemaakt met Night of Navy inkt en een waterpen. De caravan en de vleermuizen heb ik op een apart stukje Shimmery White gestempeld en na het inkleuren uitgeknipt.

De tekst heb ik gestempeld door met een stukje plakband in het ene sentiment het woord halloween af te plakken en in het ander sentiment het woord happy.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn kaartje en ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de next knop te klikken kom je bij Sarah McDermott.

 

Global Stamping Friends Next DemonstratorGroetjes Marieke

 

Gebruikte materialen

 • Stempelset: Glamper Greetings
 • Dies: Lots of Labels Framelits
 • Pons: Banner Triple
 • Inkt: Basic Black, Daffodil Delight, Elegant Eggplant, Night of Navy, Old Olive, Pumpkin Pie, Smoky Slate, Soft Sky
 • Cardstock: Basic Black, Pumpkin Pie, Shimmery White
 • Overig: Silver Stampin’ Emboss Powder

 

Deelnemers

 1. Stephanie Nash
 2. Ellen Woodbridge
 3. Kimberley Anne Morris
 4. Karie Beglau
 5. Angelique Stempelkeuken
 6. Jan Musselman
 7. Mary Ann Kay Rossiter
 8. Tricia Butts
 9. Jenn Curtis Charles
 10. Christina Walker
 11. Narelle Fasulo
 12. Marieke Bart
 13. Sarah McDermott

9 gedachten over “Global Stamping Friends – Happy Haunted Birthday”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.