Pinguïn en sneeuwpoppen

Naast alle kerstkaarten die ik maakte voor familie en vrienden wilde ik ook nog wat leuks maken voor mijn man en jongens. Mijn man heeft iets met pinguïns dus toen ik een hexagon doosje in de vorm van een pinguïn ergens voorbij zag komen was de keuze snel gemaakt.

Pinguin Het doosje maakte ik met behulp van de Window Box Thinlits, Layering Ovals Framelits en de 1/2 en 1 inch Circle Punches. Hier kun je een filmpje met een beschrijving vinden. De punch voor het snaveltje en de voetjes had ik niet dus die heb ik zelf uitgeknipt.

SneeuwpoppenDeze sneeuwpoppen kwam ik tijdens de laatste blog hop van de Global Stamping Friends tegen bij Lisa Ann Bernard van Queen B Creations. Een super leuk kadootje voor kinderen. Ik heb er een mini ritter sport chocolaatje in gestopt. Op de site van Lisa kun je een beschrijving vinden. De maten staan er in inches maar als je de Stampin’ Trimmer hebt is dat geen probleem. Ik gebruikte voor de knoopjes het kersen stempeltje uit de Cool Treats stempelset. De neuzen maakte ik van Tangerine Tango Enamel Shapes en de ogen van rondjes uit een gaatjestang.

Ik wens je hele fijne feestdagen!

Groetjes MariekeGebruikte materialen:

  • Stempelset: Cool Treats
  • Dies: Window Box Thinlits, Layering Ovals Thinlits
  • Punches: 1/2″ en 1″ Circle, Tree Builder, Envelope Punch Board
  • Inkt: Cucumber Crush (retired)
  • Cardstock: Basic Black, Pumpkin Pie, Real Red, Whisper White
  • Ribbon: 1/8″ Ribbon Silver, Woven Satin Real Red Ribbon (retired)
  • Other: Bright Enamel Shapes, Rhinestone Basic Jewels, Cherry on Top Designer Washi Tape (retired)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.