Global stamping friends – nieuwe producten

Global Stamping Friends LogoWelkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag laten we jullie  projecten zien met allemaal nieuwe producten uit de nieuwe lente/zomer catalogus en de sale-a-bration folder. Ik heb gekozen voor de Flying Home stempelset. Deze set bestaat uit vogelhuisjes, een vogelnestje en schattige vogeltjes, vlindertjes en een bijtje.

Ik heb het vogelnestje ingekleurd met de Stampin’ Blends, de nieuwe alcoholmarkers van Stampin’ Up! Met deze markers kun je kleuren mooi in elkaar over laten lopen. Zo krijg je een zachter geheel dan wanneer je het plaatje met de Stampin’ Write markers inkleurt.

De achtergrond heb ik gemaakt met Pool Party cardstock en de Layered Leaves embossing folder. Het lint is al een oudje uit de sale-a-bration van een paar jaar terug maar je kunt het vervangen door Calypso Coral Ombre Ribbon.

Wil jij de alcoholmarkers ook een keertje uitproberen? Op vrijdag 18 januari geef ik een workshop inkleuren. Je kunt dan verschillende markers en potloden uitproberen en natuurlijk maken we een paar mooie kaarten.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn eerste project van dit jaar. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de next button te klikken kom je bij Amanda Bates.

 

Global Stamping Friends Next DemonstratorGroetjes Marieke

 

PS. Het is sale-a-bration bij Stampin’ Up! Bij elke €60 die je besteedt mag je een product uit de sale-a-bration folder uitzoeken! Door de Flying Home stempelset te combineren met 7 Stampin’ Blends kun je al een product uitzoeken.

 

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Flying Home
  • Dies: Stitched Shapes Framelits
  • Embossing Folder: Layering Leaves
  • Inkt: Memento Tuxedo Black
  • Markers: Stampin’ Blends
  • Cardstock: Daffodil Delight, Pool Party, Whisper White
  • Ribbon: Calypso Coral Polyester Ribbon (retired)

 

Deelnemers

Lisa Ann Bernard
Amanda Farlinger
Anastasia Radloff
Jan Musselman
Karie Beglau
Kimberley Anne Morris
Libby Dyson
Tricia Butts
Ellen Woodbridge
Jenn Curtis Charles
Anita Wifladt
Kristie Neal Walthall
Courtenay Heuston
Rebecca Urban
Mary Ann Kay Rossiter
Lisa Hardie
Cheryl Algie
Marieke Bart
Amanda Bates
Angelique Stempelkeuken
Rachel Macleod
Georgia Missy Aubrey-Gaydos
Lisa Henderson
Sarah McDermott

10 gedachten over “Global stamping friends – nieuwe producten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.