I love you more than chocolate

Global Stamping Friends LogoWelkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag is het thema Love. Ik ben aan de slag gegaan met de More Than Chocolate stempelset. Dit is een 2-step stempelset en dit houdt in dat je meerdere stempels over elkaar stempelt om zo een afdruk in verschillende kleuren te krijgen.

Bij de chocolaatjes stempel je de vulling in twee keer en dan ook nog een keer het randje apart. Als je hierbij van donker naar licht werkt krijg je het mooiste resultaat want dan kun je goed zien hoe de stempels over elkaar vallen. Ik gebruikte voor het randje Early Espresso en voor de vulling Chocolate Chip, Crumb Cake en Powder Pink.  Het is wel een precies werkje maar ik vind dat erg leuk om te doen.

Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn kaartje en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de next button te klikken kom je bij Mary Ann Kay Rossiter.

Global Stamping Friends Next DemonstratorGroetjes Marieke

Deelnemers:

 1. Libby Dyson 
 2. Anastasia Radloff 
 3. Erica Jones  
 4. Tricia Butts
 5. Cheryl Algie 
 6. Jan Musselman 
 7. Amanda Farlinger 
 8. Jenn Curtis Charles 
 9. Karie Beglau 
 10. Rachel Macleod 
 11. Amber Thompson 
 12. Courtenay Heuston 
 13. Rebecca Urban 
 14. Amanda Bates 
 15. Claudia Perry 
 16. Kimberley Anne Morris 
 17. Marieke Bart 
 18. Mary Ann Kay Rossiter 
 19. Georgia missy Aubrey-Gaydos 
 20. Christina Walker 
 21. Lisa Henderson 

 

Gebruikte materialen:

 • Stempelset: More Than Chocolate
 • Dies: Sweet & Sassy Framelits
 • Inkt: Chocolate Chip, Crumb Cake, Early Espresso, Powder Pink
 • Cardstock: Powder Pink, Whisper White
 • Ribbon: Early Espresso Seam Binding (retired)

11 gedachten over “I love you more than chocolate”

 1. Great to see this set being used. I think the Stamparatus will definitely come in handy for this one. Although your positioning is perfect anyway. I love the extra chocolate under the heart and the sentiment – the perfect finishing touches. Thanks for sharing x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.