Vrolijke vogelhuisjes

Kylie Bertucci's International Stampin' Up! Blog HighlightsHet thema voor Kylie’s Blog Highlights van deze maand is je favoriete product uit de lente/zomer catalogus of sale-a-bration folder. Flying Home met de super schattige vogeltjes en vrolijke vogelhuisjes was vanaf het begin mijn favoriet dus de keuze was snel gemaakt. Ik maakte al eens een kaartje met het vogelnestje en nu heb ik de huisjes gebruikt.

Bird Feeders from Flying Home Stamp Set by Stampin' Up!Voor deze kaart heb ik gekozen voor de drie vogelhuisjes en ik heb ze ingekleurd met de Watercolor Pencils. De schaduw kun je creëren door het potlood net wat dikker op te brengen en vervolgens te blenden met je blender pen. De blauwe kleur van het middelste huisje heb ik gekregen door met Rich Razzleberry over Pacific Point heen te gaan. Zo vond ik de kleur beter passen bij de andere huisjes.

Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn kaartje. Hier kun je de bijdragen van de andere deelnemers vinden en stemmen op je favorieten. Helaas ging er iets mis bij het uploaden en staat mijn bijdrage er niet tussen. Je kunt dus niet op mij stemmen maar wel inspiratie op doen bij de andere deelnemers.

 

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Flying Home
  • Cardstock: Bermuda Bay, Melon Mambo, Rich Razzleberry, Whisper White
  • Embossing Folder: Pinewood Planks
  • Inkt: Memento Tuxedo Black
  • Watercolor Pencils

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.