Global Stamping Friends Color Challenge

Global Stamping Friends LogoWelkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we een kleuren uitdaging voor je. In je project moet je onderstaande kleuren gebruiken en je mag ze aanvullen met wit en zwart.

Lemon Lime Twist - Island Indigo - Early EspressoIk had al wel bedacht dat ik de Eclectic Expressions stempelset uit de Sale-a-bration wilde gebruiken maar verder had ik geen inspiratie. Bij Freshly Made Sketches vond ik deze sketch en daar ben ik mee aan de slag gegaan.

FMS326Op een stukje Whisper White van 12 x 8 cm stempelde ik met Lemon Lime Twist de grote rondjes, met Early Espresso de kleine stippel rondjes en met Island Indigo het wolkje met stipjes en kruisjes.

De Stempelcoach: Eclectic Expressions and Beautiful Day Stamp Sets by Stampin' Up!De tekst komt uit de Beautiful Day stempelset en is met versamark op een stukje Early Espresso gestempeld en daarna met wit embossing poeder geëmbosst. Het groene randje is een stukje Lemon Lime Twist washi tape uit de Tutti-Frutti suite.

Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn bijdrage en ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de next knop te klikken kom je bij Georgia Gaydos.

Global Stamping Friends Next DemonstratorGroetjes MariekeGebruikte materialen:

  • Stempelsets: Beautiful Day, Eclectic Expressions
  • Inkt: Early Espresso, Island Indigo, Lemon Lime Twist, Versamark
  • Cardstock: Early Espresso, Island Indigo, Whisper White
  • Overig: Tutti-Frutti Washi Tape, White Stampin’ Emboss Powder

 

Deelnemers:

10 gedachten over “Global Stamping Friends Color Challenge”

  1. What a great card! I love all those circles and the sentiment! What a fantastic colour combination! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.