Al zo veel jaar samen

Kylie Bertucci's International Stampin' Up! Blog HighlightsDeze maand is het thema van Kylie Bertucci’s International Stampin’ Up! Blog Highlights liefde en een rode roos past daar natuurlijk helemaal bij. De roos komt uit de Beautiful Day stempelset en is ingekleurd met de Cherry Cobbler Stapin’ Blends. Voor de highlights heb ik de donkere Pink Pirouette gebruikt. Hierdoor krijg je wat meer diepte in je roos. Voor de blaadjes heb ik Old Olive en Daffodil Delight gebruikt. Door vaak met verschillende kleuren over elkaar heen te gaan krijg je een mooie blend.

Rose from Beautiful Day and text from Boeket Vol Goede Wensen Stamp Set by Stampin' Up!De tekst komt uit de Boeket vol goede wensen stempelset. Daar zitten veel mooie teksten over de liefde in. Het touwtje is Silver baker’s twine uit de lente/zomer catalogus dat ik grijs heb gekleurd met behulp van een sponge dauber en Basic Grey inkt.

Text from Boeket Vol Goede Wensen and hearts from Heart Happiness Stamp Set by Stampin' Up!Natuurlijk mag de binnen kant ook niet ontbreken bij zo’n mooie kaart. De tekst komt wederom uit de Boeket vol goede wensen stempelset en de hartjes komen uit de Heart Happiness stempelset. Ik heb de hartjes met Cherry Cobbler gestempeld nadat ik ze 1x op kladpapier had afgestempeld zodat de tekst er nog door heen te lezen is.

Op de website van Kylie Bertucci kun je de andere bijdragen bewonderen en stemmen op je favorieten. De top tien mag binnenkort meedoen aan een internationale blog hop en dat zou ik super leuk vinden. Help jij mij in de top tien te komen?

Groetjes Marieke

 

Gebruikte materialen:

  • Stempelsets: Beautiful Day, Boeket vol goede wensen, Heart Happiness
  • Dies: Layering Ovals Framelits
  • Inkt: Basic Grey, Cherry Cobbler, Memento Tuxedo Black
  • Stampin’ Blends: Daffodil Delight, Cherry Cobbler, Old Olive, Pink Pirouette
  • Overig: Silver Baker’s Twine

1 een gedachte over “Al zo veel jaar samen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.