Een beetje extra versiering

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij al weer de 20ste blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag is het thema Een beetje extra versiering. Een goed idee om mijn enamel dots en sequins eens uit de kast te halen. Want ze staan wel heel leuk als een regenboog in een bakje maar ik heb ze natuurlijk gekocht om er een kaart mee te versieren.

Ik heb een kaartje gemaakt met de Tutti-Frutti Suite. Ik word helemaal blij van al die leuke kleurtjes. Jij ook?

Natuurlijk mag de binnenkant ook niet vergeten worden. Ik stempelde een randje met de peren stempels en plakte daaronder Real Red washi tape.

Ik vind het een heel leuk kaartje geworden. Kom je kijken wat de andere deelnemers hebben gemaakt? Door op de next button te klikken kom je bij Amanda Bates.

Global Stamping Friends Next DemonstratorGroetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Fruit Basket
  • Pons: Itty Bitty Fruit Punch Pack
  • Dies: Lots of Labels Framelits, Stitched Shapes Framelits
  • Inkt: Daffodil delight, Lemon Lime Twist, Soft Suede
  • Cardstock: Whisper White Thick
  • DSP en washi tape: Tutti-frutti
  • Overig: Tutti-frutti adhesive backed sequins, Enamel Shapes Bright

 

Deelnemers:

1.Lisa Ann Bernard
2. Anastasia Radloff
3. Karie Beglau
4. Tricia Butts
5. Libby Dyson
6. Jane Musselman
7.Anita Wifladt
8. Rachel Macleod
9. Courtenay Heuston
10. Lisa Henderson
11. Rebecca Urban
12. Erica Jones
13. Jenn Curtis Charles
14. Amanda Farlinger
15. Marieke Bart
16. Amanda Bates

7 thoughts on “Een beetje extra versiering”

  1. Your projects are always delightful. A fresh take on our craft. Thanks for the inspiration, again. I also thank you for the Translate Link. Sooo… Helpful!

  2. Super card and a great layout. I love the sequin embellishments and must remember to embellish the inside of my cards more often. Thanks for sharing x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.