Extra speciale blog hop van de Global Stamping Friends

Global Stamping Friends LogoWelkom bij deze extra en speciale blog hop van de Global Stamping Friends. Op 1 juni komt de nieuwe catalogus uit maar als demo van Stampin’ Up! heb ik hem al kunnen inzien en ik kan je verklappen dat er weer heel wat moois in staat! Ook hebben we ook al wat nieuws kunnen bestellen en tijdens deze blog hop laten we dat aan je zien. Zit je er klaar voor?

In colors 2018-2020 by Stampin' Up!Ik heb de nieuwe In Colors gebruikt. Lovely Lipstick, Grapefruit Grove, Pineapple Punch, Call Me Clover en Blueberry Brushel. Heb je al gezien dat de doosjes van de inktpads vernieuwd zijn? Ze gaan nu veel makkelijker open, ze zijn compacter en ze zijn stapelbaar!

Picture Perfect Birthday and Birthday Backgrounds by Stampin' Up!Van deze kleuren wordt ik helemaal blij dus ik heb ze gebruikt om twee vrolijke verjaardagskaarten te maken. Ik heb de Picture Perfect Birthday set gecombineerd met Birthday Backgrounds, een nieuwe set met feestelijke achtergronden. Ik maakte er een in Blueberry Brushel, Call Me Clover en Pineaple Punch.

Picture Perfect Birthday and Birthday Backgrounds by Stampin' Up!En natuurlijk kon de combinatie Lovely Lipstick, Grapefruit Grove en Pineapple Punch ook niet ontbreken. Ik vind het super mooie kleuren. Wat is jouw favoriet? En zit die hier niet tussen wacht dan nog even af. Er komen namelijk 16 nieuwe kleuren bij maar daarover meer in een volgend blogbericht.

Bedankt dat je langskwam op mij blog. Ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ben je benieuwd wat de andere demo’s hebben gemaakt? Hop dan snel verder naar Sarah Mcdermott door op de next button te klikken.

Global Stamping Friends Next DemonstratorGroetjes Marieke

Deelnemers:

 

Gebruikte materialen:

  • Stempelsets: Birthday Backgrounds & Picture Perfect Birthday
  • Dies: Layering Squares Framelits, Stitched Shapes Framelits
  • Embossing Folder: Simply Stripes
  • Inktpads: Blueberry Brushel, Call Me Clover, Grapefruit Grove, Lovely Lipstick, Pineapple Punch
  • Cardstock: Blueberry Brushel, Call Me Clover, Grapefruit Grove, Lovely Lipstick, Pineapple Punch, Whisper White

6 gedachten over “Extra speciale blog hop van de Global Stamping Friends”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.