Blog hop team Utopia: sneak peek nieuwe catalogus

Welkom bij de blog hop van Team Utopia! Vandaag geven we een sneak peek van producten die morgen met de nieuwe catalogus uitkomen. Leg alvast maar pen en papier klaar want er gaat heel wat moois voorbij komen en dan kun je meteen een verlanglijstje maken.

Ik heb gekozen voor de Graceful Glass suite, een prachtige bundel waarmee je glas in lood effecten kunt maken. Het lettertype uit de Painted Glass stempelset past hier perfect bij.

Ook heb ik twee nieuwe kleuren gebruikt: Lovely Lipstick en Pineapple Punch. Ik vind ze super mooi. Wat is jouw favoriete nieuwe kleur?

Painted Glass Stamp Set and Graceful Vellum colored with Stampin' BlendsHet Graceful Glass vellum heb ik ingekleurd met twee nieuwe Stampin’ Blend kleuren: Lovely Lipstick en Pineapple Punch. Door de twee verschillende kleuren over elkaar aan te brengen krijg je de oranje tint. Door meerdere lagen van dezelfde kleur aan te brengen krijg je een diepere kleur.

Painted Glass Stamp Set and Graceful Vellum colored with Stampin' BlendsBij deze kaart heb ik een cirkel uitgestanst met de Layering Circles Framelits en met behulp van de Stitched Shapes Framelits heb ik er een Basic Black randje aangegeven.

Door de stukken vellum eerst op Whisper White cardstock te plakken blijven de heldere kleuren behouden. In dit filmpje kun je zien hoe je dat doet zonder dat je de lijm aan de voorkant er doorheen ziet.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de vorige button te klikken kom je bij Susan Wevers en door op volgende button te klikken kom je bij Tryntsje van Duren.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

 • Stempelset: Painted Glass
 • Dies: Layering Circles Framelits, Stitched Shapes Framelits
 • Cardstock: Basic Black, Lovely Lipstick, Pineapple Punch, Whisper White
 • Inkt: Lovely Lipstick
 • Stampin’ Blends: Lovely Lipstick Light, Pineapple Punch Dark
 • Overig: Graceful Glass Designer Vellum

6 gedachten over “Blog hop team Utopia: sneak peek nieuwe catalogus”

 1. Oh wat mooi, en die kleuren!!
  Volgens mij heb je me nu toch overtuigd deze set aan te schaffen 😉

  Groetjes, Susan

 2. Wat heb je twee mooie fleurige kaartjes gemaakt. De set spreekt me in eerste instantie niet erg aan, maar nu ik jouw kaartjes heb gezien, begin ik toch heel erg te twijfelen. Groetjes, Ingrid.

 3. Ik vond dit papier in eerste instantie wat oubollig maar als je het combineert met deze heerlijke knalkleurtjes wordt het ineens toch heel hip. Superleuk, gaaf gedaan!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.