Global Design Project – CASE the Designer

Deze week heeft Global Design Project een speciale uitdaging. Ze zoeken een gast designer voor zes maanden. Super tof natuurlijk dus ik wilde wel meedoen. Alleen wilde de inspiratie niet zo komen bij deze CASE (= copy and selectively edit) challenge.

Uiteindelijk ben ik aan de slag gegaan met de layout en het thema bloemen. Ik heb de Stitched All Around bundel gecombineerd met het super mooie Share What You Love DSP. Dit DSP is speciaal ontworpen voor het 30-jarig bestaan van Stampin’ Up. Op de bloemen zit een parelmoerglans want parelmoer staat voor 30 jaar.

Ik heb het grootste label uit de Stitched Labels Framelits set gestanst uit Blackberry Bliss cardstock. De opening van die stans heb ik getekend op het Share What You Love DSP vel met de tekst en vervolgens uitgeknipt. Ook de bloemen zijn uit het Share What You Love DSP geknipt. Met behulp van glue dots en dimensionals heb ik ze in lagen opgeplakt.

Voor de achtergrond heb ik Very Vanilla cardstock gebruikt. De onderkant heb ik bestempeld met het kruissteekjes stempeltje uit de Stitched All Around set. Door de Stamparatus te combineren met de Stamp-a-ma-jig (of een stuk Window Sheet) kun je het kleine stempeltjes heel precies naast en boven elkaar stempelen. In dit filmpje kun je zien hoe dat werkt.

De achtergrond heb ik afgewerkt met Rich Razzleberry Velvet Ribbon en het kruissteekjes randje uit de Stiched Labels Framelits set. De tekst komt uit de nieuwe Nederlandse sentimenten set Voor Alles Wat.

Ik ben heel tevreden met het resultaat. Zonder deze uitdaging was ik niet tot een kaartje in deze stijl gekomen. Nu nog even duimen dat ik gast designer mag zijn!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelsets: Stitched All Around, Van Alles Wat
  • Dies: Stiched Labels Framelits
  • Inkt: Blackberry Bliss, Petal Pink
  • Cardstock: Blackberry Bliss, Rich Razzleberry, Very Vanilla
  • DSP: Share What You Love
  • Ribbon: Rich Razzleberry Velvet (6,4 mm)

2 gedachten over “Global Design Project – CASE the Designer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.