De Stampin’ Blends zijn weer leverbaar

Hoera de Stampin’ Blends zijn weer te bestellen! Helaas zijn de nieuwe kleuren nog onderweg vanuit China maar de kleuren van vorig jaar zijn al aangekomen. Je kunt ze hier allemaal bekijken.

Een tijdje terug maakte ik dit kaartje na van de voorkant van de voorjaarsfolder. De vlinder komt uit de Beautiful Day stempelset. In deze set zit ook een roos waarmee ik eerder dit kaartje maakte.

Butterfly from Beautiful Day Stamp Set by Stampin' Up!Doordat de Stampin’ Blends op alcohol basis zijn kun je afdrukken van inkt op waterbasis inkleuren zonder dat het uitloopt. Je kunt dus al je Classic Stampin’ Pad kleuren gebruiken. De vlinder stempelde ik met Pink Pirouette. Helaas is deze kleur niet meer verkrijgbaar maar met de nieuwe Petal Pink wordt het ook vast mooi.

Ik ga begin juli weer een verzamelbestelling plaatsen. Mail naar info@destempelcoach.nl als je ook wat mee wilt bestellen. Je kunt ook direct via de webshop bestellen en dan wordt je bestelling rechtstreeks naar jou verzonden. Als je host code WJHKBDRH gebruikt stuur ik je een bedankje.

 

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Beautiful Day, Color Me Happy (tekst, retired)
  • Inkt: Pink Pirouette (retired)
  • Blends: Pink Pirouette (retired), Pumpkin Pie, Cherry Cobbler
  • Cardstock: Pumpkin Pie, Whisper White
  • DSP: Tutti-frutti (retired)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.