Lieve groetjes

Laatst maakte ik dit kaartje met de Apron of Love bundel. In eerste instantie had ik voor die kaart een achtergrond van Soft Sea Foam in gedachten maar toen ik het eenmaal gemaakt had viel het hele schortje weg. Uiteindelijk koos ik voor een andere achtergrond kleur waarop het schortje veel mooier uitkwam. Van de overgebleven achtergrond en de Springtime Impressions Thinlits maakte ik dit kaartje.

Springtime Impressions Thinlits by Stampin' Up!De bloemen in de cirkel heb ik geëmbosst met de grote bloemen stans en de nieuwe Embossing Mats. Met deze matten kun je al je dies gebruiken om mooi reliëf in je papier aan te brengen.

Springtime Impressions Thinlits by Stampin' Up!De vlinder stanste ik uit Lovely Lipstick en met de Wink of Stella Brush bracht ik er een mooi glitterlaagje op aan. De Lieve groetjes tekst komt uit de Van alles wat stempelset, een set met maar liefst 32 teksten voor alle gelegenheden. De banner maakte ik met de Classic Label Punch.

In deze combinatie vind ik het kaartje wel geslaagd. Wil jij binnenkort ook eens spelen met de nieuwe producten? Op vrijdag 6 juli geef ik een workshop. Kom je ook?

 

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Van alles wat
  • Dies: Layering Circles Framelits, Springtime Impressions Thinlits
  • Pons: Classic Label
  • Inkt: Lovely Lipstick
  • Cardstock: Lovely Lipstick, Shaded Spruce, Soft Sea Foam
  • DSP: Garden Impressions
  • Overig: Big Shot Embossing Mats, Wink of Stella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.