Happy Birthday Balloons

Welcome to the monthly Stampin’ Dreams Blog Hop. This month’s theme is Birthdays. You are currently visiting Marieke aka De Stempelcoach from The Netherlands. I will continue this blog hop in Dutch. To read this post in your own language you can use the translate button on the right side or down below. I hope you enjoy my cards.

Welkom bij de Stampin’ Dreams Blog Hop. Je bent nu op de website van Marieke Bart (De Stempelcoach) uit Utrecht. Het thema van deze maand is Verjaardagen en daarbij denk ik meteen aan ballonnen in vrolijke kleuren. Ik heb dan ook mijn Balloon Celebration stempelset en wat nieuwe kleuren uit de kast getrokken en deze kaarten gemaakt.

De eerst kleuren combi is Granny Apple Green, Pineapple Punch en Grapefruit Grove. De mat onder de ballonnen en de Happy Birthday tekst zijn van Chocolate Chip cardstock maar Early Espresso staat ook mooi.

Je stempelt de ballonnen steeds van boven naar beneden zonder tussentijds opnieuw inkt aan te brengen. Zo worden de ballonnen steeds lichter. Als je op de randjes stempelt moet je wel op letten dat je stempel egaal is afgestempeld anders zie je de randen in je afdruk. Je kunt het beste eerst de bovenste ballonnen stempelen, dan opnieuw beïnkten, een keer afstempelen op klad en dan de twee onderste ballonnen stempelen.

Voor deze kaart heb ik Pineapple Punch, Granny Apple Green en Balmy Blue gebruikt. De Happy Birthday en de mat onder de ballonnen zijn van Blueberry Brushel.

De glans op de Happy Birthday tekst krijg je door de tekst eerst uit te stansen met de Happy Birthday Thinlits en vervolgens rechtstreeks met je Versamark inktpad te beïnkten en er dan clear embossing poeder overheen te gooien en te verhitten. Dit herhaal je nog twee keer waardoor je een mooie glans krijgt.

Ik hoop dat je hebt genoten van mijn kaarten en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Hop door de lijst hieronder om alle andere projecten te zien.

Groetjes Marieke

Deelnemers:


Gebruikte materialen:

  • Stempelset: Balloon Celebration
  • Die: Happy Birthday Thinlits
  • Inkt: Balmy Blue, Grapefruit Grove, Granny Apple Green, Pineapple Punch, Versamark
  • Cardstock: Blueberry Brushel, Chocolate Chip (retired), Granny Apple Green, Pineapple Punch
  • Overig: Clear Stampin’ Emboss Powder

6 gedachten over “Happy Birthday Balloons”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.