Happy Birthday met de Layering Alphabet Edgelits Dies

Afgelopen week hadden we een team meeting bij mijn upline José. Voor deze dag had ze een super leuke workshop voorbereid met de nieuwe Layering Alphabet Edgelits Dies. Met deze dies kun je alle letters van het alfabet uitstansen en met de bijbehorende Lined Alphabet stempelset kun je ze ook nog eens van een mooi lijntje voorzien.

Happy Birthday with the Layering Alphabet Edgelits Dies from Stampin' Up!Onder de letters zitten een paar dimensionals zodat de letters een beetje omhoog komen. Het schattige vogeltje komt uit de nieuwe Pick a Pennant bundel en de ballonnen komen uit de Birthday Banners stempelset.

Na deze workshop hebben we geluncht met heerlijke broodjes. Als laatste hebben we nog een workshop van CreaMade met de Stampin’ Write markers gedaan maar hierover vertel ik je morgen meer.

Wil jij ook zo’n gezellig teammeeting meemaken? Stap dan nu in bij Stampin’ Up! Als je in juli instapt mag je bovenop het al heel aantrekkelijke starterspakket ook nog gratis een serie inkt pads uitzoeken. En je zit nergens aan vast. Je mag het ook gewoon voor de korting doen. Wil je meer weten? Als je me een e-mail stuurt dan leg ik het graag aan je uit.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen:

  • Stempelsets: Birthday Banners, Pick a Pennant
  • Dies: Layering Alphabet Edgelits
  • Punch: Balloon Bouquet
  • Embossing Folder: Polka Dot Basics
  • Inkt: Balmy Blue, Pineapple Punch
  • Cardstock: Balmy Blue, Dapper Denim (retired), Marina Mist (retired), Night of Navy, Pineapple Punch, Soft Sky (retired), Whisper White
  • Overig: White Stampin’ Emboss Powder, Whisper White Solid Baker’s Twine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.