Spelen met de Stampin’ Write Markers

Wist je dat je met de Stampin’ Write Markers ook leuke achtergrondjes met behulp van je clear blocks kunt maken? Tijdens de teammeeting vorige week bij José gaf CreaMade een workshop hiermee.

De techniek is heel simpel. Je zoekt een paar mooie kleuren bij elkaar en kleurt hier mee een clear block naar keuze mee in. Je kunt niet alleen vlakken tekenen maar ook vlekken of cirkels. Als je klaar bent met het inkleuren spuit je met je Stampin’ Spritzer wat water er op. Daarna draai je het block snel om en druk je af op een stukje Whisper White cardstock. Je moet je block wel recht houden want anders gaan de kleuren lopen.

Voor dit kaartje heb ik de kleuren Poppy Parade, Pumpkin Pie en Mango Melody gebruikt. Ik heb clear block H in drieën verdeeld en de markers een klein beetje over elkaar aangebracht zodat de kleurovergangen wat natuurlijker lijken.

De bloem komt uit de Touches of Texture stempel set en is gestempeld met Memento Tuxedo Black. Je kunt hiervoor het beste de Stamparatus gebruiken omdat je dan meerdere keren over elkaar kunt afdrukken zodat je een strakkere zwarte afdruk krijgt.

Voor dit tweede kaartje heb ik Lemon Lime Twist, Granny Apple Green, Garden Green en Shaded Spruce aangebracht op clear block D. De boom komt uit de Sheltering Tree set en de tekst uit de Recht uit het hart set.

Voor deze techniek heb je dus helemaal niet zoveel nodig. Je zou zelfs de kaartjes gewoon op Whisper White Thick cardstock kunnen plakken zoals CreaMade met haar kaartjes heeft gedaan. Welke kleuren combinatie zou jij wel eens willen uitproberen?

Groetjes MariekePs. Wil jij ook zo’n gezellige teamdag meemaken? Stap dan nu in bij Stampin’ Up! In juli is er een super gave aanbieding: schaf het starterspakket ter waarde van €175 aan voor maar €129 en kies ook nog eens een Color Family aan inktpads uit. Stuur mij een e-mail en ik vertel er je graag meer over.

 

Gebruikte materialen:

  • Stempelsets: Picture Perfect Birthday, Recht uit het hart, Sheltering Tree, Touches of Texture
  • Cardstock: Granny Apple Green, Mango Melody, Poppy Parade, Shaded Spruce, Whisper White
  • Stampin’ Write Markers
  • Clear Blocks
  • Stamparatus

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.