Bonus Days en Colour Your Season producten

Ben je lekker aan het genieten van het mooie weer of is het in je hobbykamer beter uit te houden dan buiten? Mijn hobbyplek is op zolder en daar wordt het helaas erg warm dus veel komt er niet uit mijn handen. Gelukkig kan het inkleuren prima beneden en laat Stampin’ Up! daar nou net een hele mooie bundel voor hebben uitgebracht.

Deze bundel is geschikt voor alle seizoenen en veel gelegenheden en is dus super veelzijdig.

De frames hebben een stiksteekjes randje aan beide kanten van de snijrand zodat beide gestanste delen een stikrandje krijgen.

Je kunt de bundel inkleuren met Stampin’ Blends, inkt en een Aquapainter of Watercolor Pencils. Van de pencils is een nieuwe set uitgebracht met de kleuren Cajun Craze, Flirty Flamingo, Cherry Cobbler, Crushed Curry, Garden Green, Granny Apple Green, Coastal Cabana, Balmy Blue, Night of Navy and Gorgeous Grape. Een leuke aanvulling op het eerste assortiment en ook heel betaalbaar.

Natuurlijk kun je stempels en de dies los kopen maar als je de bundel aanschaft krijg je 10% korting. Hier vind je een overzicht van alle Colour Your Season producten. Wees er snel bij want deze producten zijn alleen in augustus te bestellen en zolang de voorraad strekt.

Mocht je de bundel aanschaffen dan krijg je in ieder geval al één Bonus Day Coupon want in augustus krijg je bij elke €60 een coupon van €6 die je in september kunt verzilveren. En in september komt de herfst/winter catalogus uit dus die coupon kun je dan goed gebruiken voor een nieuwe kerstset.

Zo nu ben je weer helemaal op de hoogte van alle nieuwtjes. Mocht je nog vragen hebben dan kun je me altijd mailen. Ik ga maandag 13 augustus weer een verzamelbestelling doen. Wil je meebestellen? Laat het me dan op tijd weten via de mail, telefoon of whatsapp.

Groetjes Marieke

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.