Call me clover color challenge

Global Stamping Friends LogoWelkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we een color challenge. De uitdaging is om de kleur Call Me Clover te gebruiken. In de nieuwe Making Every Day Bright set zit een klavertje en dat vond ik wel toepasselijk om te gebruiken.

Making Every Day Bright Stamp Set by Stampin' Up!Ik gebruikte het lampje met het hartje erin maar drukte het hartje zelf niet af. Dit kun je doen door het hartje af te plakken met een stukje tape voordat je de inkt aanbrengt of de stempel met een Stampin’ Write Marker in te kleuren.

Het ovaal kleurde ik met de Stampin’ Blend Call Me Clover light. Vervolgens stempelde ik de lichtstralen en het snoer.

De achtergrond versierde ik ook nog met het klavertje stempeltje. De tekst veel geluk komt uit de nederlandse sentimenten set Van alles wat.

Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op onderstaande next button te klikken kom je uit bij Jan Musselman.

Global Stamping Friends Next DemonstratorGroetjes Marieke

Gebruikte materialen:

 • Stempelsets: Making Every Day Bright, Van alles wat
 • Pons: Christmas Bulb Builder Punch
 • Inkt: Call Me Clover, Memento Tuxedo Black
 • Cardstock: Basic Black, Whisper White
 • Overig: Stampin’ Blend Call Me Clover Light, Stampin’ Write Marker Basic Black

 

Deelnemers

 1. Amber Thompson
 2. Tricia Butts
 3. Anastasia Radloff
 4. Karie Beglau
 5. Susan Simpson
 6. Anja Reuss
 7. Kimberley Morris
 8. Lisa Ann Bernard
 9. Libby Dyson
 10. Marieke Bart
 11. Jan Musselman
 12. Angélique Stempelkeuken
 13. Jenn Curtis Charles
 14. Amanda Farlinger
 15. Narelle Fasulo

6 gedachten over “Call me clover color challenge”

 1. I *love* this card SOOOO much! I don’t have this stamp set, but honestly, St. Patrick’s Day and clover were about the only thing to come to mind for me at first with this blog hop. Thanks for sharing 😀

 2. Awesome card, how did I miss this stamp set in the catalogue? And St Patrick’s Day works so well with Call me Clover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.