Ben er stil van

Stampin' Dreams Blog Hop

Welkom bij de maandelijkse Stampin’ Dreams Blog Hop. Deze keer hebben we als thema je favoriete techniek. Ik moest er wel even over nadenken wat de mijne is want ik vind een heleboel technieken leuk om te doen. Ik krijg altijd veel complimenten over mijn knipwerk (fussy cutting). Ik gebruik het vooral veel om teksten uit te knippen. Dat geeft toch weer een ander effect.

Rooted in Nature or Puur natuur bij Stampin' Up!

Voor dit kaartje heb ik gebruik gemaakt van de Nederlandse versie van de Rooted in Nature bundel, Puur natuur. Voor de boomstam en de tekst zijn geen bijpassende dies dus deze heb ik zelf uitgeknipt.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de ander deelnemers. Je kunt ze in de lijst hieronder vinden.

Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Puur natuur (Rooted in Nature)
  • Dies: Nature’s Roots Framelits
  • Inkt: Grapefruit Grove, Mint Macaron, Soft Suede
  • Cardstock: Grapefruit Grove, Mint Macaron, Soft Suede, Very Vanilla, Whisper White
  • DSP: Nature’s Poem
  • Overig: Nature’s Twine, Leaves Trinkets

5 gedachten over “Ben er stil van”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.