Everything is Rosy

Afgelopen vrijdag gaf ik een workshop met de Everything is Rosy Medley. Dit is een bundel van super mooi op elkaar afgestemde producten zoals designer papier, folie, lint en een stempelset met bijpassende stansen.

Voor de workshop maakte ik een doosje en twee kaarten.

Everything is Rosy Medley by Stampin' Up!

Het doosje kun je precies uit een 6×6″ vel dsp halen en het idee komt van Pootles.

Everything is Rosy Medley by Stampin' Up!

Dit kaartje maakte ik naar aanleiding van een sketch van Freshly Made Sketches. Het randje is gestanst uit Rose Gold Foil Sheet. De bloemen en blaadjes zijn gestempeld met Melon Mambo en Night of Navy en daarna uitgestanst. Het label komt uit een vel Die Cuts met Rose Gold Foil opdruk dat ook in de Medley zit.

Everything is Rosy Medley by Stampin' Up!

Voor het laatste kaartje had ik niet zo heel veel tijd meer over en daarom heb ik gebruik gemaakt van de Printed Die Cuts uit de Medley. Met deze Die Cuts heb je meteen een mooie afbeelding. Op de witte achtergrond heb ik gesprayd met Rose Gold Shimmer Paint opgelost in 70% alcohol. Zo kun je je eigen shimmer sprays maken.

De stippen maakte ik door met het bolletje uit de Take Your Pick tool in het dopje van de Shimmer Paint te dopen. Het duurt wel even voordat de verf is opgedroogd dus dit kun je het beste doen nadat je je kaart in elkaar hebt geplakt.

Ik hoop dat ik je weer geïnspireerd heb. Wil jij ook met deze mooie producten aan de slag? De Everything is Rosy Medley is verkrijgbaar tot eind mei of zolang de voorraad strekt. Ook is het nog mogelijk om bij mij een workshop pakketje aan te schaffen voor €9,95.

Groetjes Marieke

2 gedachten over “Everything is Rosy”

  1. What a beautiful set of cards! I just love that Everything is Rosy Medley! The colours are just fantastic! Thanks for joining us this week at Freshly Made Sketches!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.