In color collection 2018-2020

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de maandelijkse blog hop van de Global Stamping Friends. Het thema is deze keer In Color Collections. Deze trendy kleuren collecties bestaan uit vijf kleuren, zijn twee jaar beschikbaar en zijn een mooie aanvulling op de vaste kleuren. Omdat ik de In Color Collection 2019-2021 nog niet heb, heb voor de In Color Collection 2018-2020 gekozen en deze felle kleuren zijn ook echt mijn ding.

Stampin' Up! Hugs from Shelli Paper Pumkin Kit & In color collection 2018-2020

Ik ben aan de slag gegaan met Watercolor paper. Ik heb eerst het veertje uit de Shelli Paper Pumpkin kit gestempeld met VersaMark en bewerkt met wit embossing poeder. Daarna heb ik het papier in vijf stroken gesneden en met een Aqua Painter het papier natgemaakt. Vervolgens heb ik de inkt aangebracht. Doordat de inkt niet op het embossing poeder blijft zitten komt de afdruk er weer doorheen.

Stampin' Up! Hugs from Shelli Paper Pumkin Kit & In color collection 2018-2020

De teksten komen uit de Itty Bitty Birthday Stempelset. Ik heb deze gestempeld op Basic Black cardstock met VersaMark en daarna ook met wit embossing poeder bewerkt. Ze zijn uitgestanst met de Stitched Rectangles stansen.

Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Door op de next button te klikken kom je uit bij Erica Jones van For the (heart) of stamping. De andere deelnemers kun je in de lijst hieronder vinden.

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Itty Bitty Birthdays (teksten), Shelli Paper Pumkin Kit (veertje)
  • Stansen: Stitched Rectangles
  • Inkt: Blueberry Bushel, Call Me Clover, Grapefruit Grove, Lovely Lipstick, Pineapple Punch, VersaMark
  • Cardstock: Basic Black, Blueberry Bushel, Call Me Clover, Grapefruit Grove, Lovely Lipstick, Pineapple Punch, Watercolor Paper
  • Overig: White Stampin’ Emboss Powder, Aqua Painter

8 gedachten over “In color collection 2018-2020”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.