Everything is Rosy Bedankjes

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we als thema Treatholders. Ik heb kleine doosjes gemaakt met de Lots to Love Box stans en deze versierd met producten uit de Everything is Rosy Suite.

Everything is Rosy Suite by Stampin' UP!

Voor het doosje stans je 1x een stuk cardstock uit en maak je twee rillijnen in het midden zodat je het kunt dubbelvouwen tot een doosje.

Everything is Rosy Suite by Stampin' UP!

Van het DSP uit de Everything is Rosy Suite heb ik een wikkel gemaakt. Deze kun je eraf schuiven zodat je het doosje kunt openen zonder de mooie buitenkant kapot te maken. Het lint komt ook uit de Everything is Rosy Suite

Everything is Rosy Suite by Stampin' UP!

Met de stempels en stansen uit de suite heb ik de voorkant versierd. De Everything is Rosy Suite is niet meer verkrijgbaar maar ik heb nog wel een paar pakketjes met DSP, lint en die-cuts over. Wil jij ook zo’n pakketje hebben? Neem dan even contact met mij op.

Ik hoop dat je genoten hebt van mij bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Als je op de next button hieronder klikt kom je uit bij Jenn Curtis Charles van BFF Stampers.

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempels, stansen, dsp, lint en shimmer paint: Everything is Rosy Suite
  • Cardstock: Melon Mambo, Night of Navy, Whisper White

5 gedachten over “Everything is Rosy Bedankjes”

  1. So pretty and the perfect thank you gift packaging. I love the colour combo and the foil accents on the DSP are beautiful. Thanks for sharing x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.