So Many Stars in Pretty Peacock en Mango Melody

Stampin' Dreams Blog Hop

Welkom bij de Stampin’ Dreams Blog Hop. Vandaag hebben we het thema Kerst en ik ben aan de slag gegaan met de sterren uit de So Many Stars bundel. Ik heb me laten inspireren door het kaartje op pagina 10 van de catalogus. De folder is sowieso een goed uitgangspunt als je even geen inspiratie hebt. Je kunt de voorbeelden namaken of de layout of het kleurenpalet gebruiken.

Op de achtergrond heb ik een aantal keren de gestipte sterren gestempeld met Pretty Peacock. Daarna heb ik een heleboel sterren uitgestanst. De hele kleine sterren krijg je door de sterren met swirl stans te gebruiken. Als je op je sterren wilt stempelen kun je het beste eerst stempelen en daarna stansen.

De tekst en de versiering op de Mango Melody ster heb ik gestempeld met Celestial Copper Delicata Metallic Ink. Deze inkt laat een super mooie metallic glans achter op je papier en nadat je de afdruk hebt laten drogen is hij veegvast.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers.

Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: So Many Start, Knusse Kerst (Nederlandse versie van Itty Bitty Christmas)
  • Stansen: Stitched Stars Dies
  • Inkt: Pretty Peacock, Celestial Copper Delicata Metallic Ink
  • Cardstock: Bermuda Bay, Mango Melody, Pretty Peacock, Copper Foil

2 gedachten over “So Many Stars in Pretty Peacock en Mango Melody”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.