Cadeauzakjes

Laatst had ik weer een gezellige knutseldag met mijn team. Natuurlijk horen daar ook swapjes bij. Swapjes zijn kleine cadeautjes die je met elkaar ruilt. Ik had een zakje gemaakt waar een klein Côte d’Or chocolaatje inpast.

Het idee voor het zakje kwam van PootlesPapercraft. Ik maakte hem alleen een beetje kleiner. Voor mijn formaat heb je een stukje dsp van 12,5 cm x 13 cm nodig. De lange kant ril je op 5, 6, 11 en 12 cm en de korte kant op 3,5 en 11,5 cm.

Bij de rillijn op 3,5 cm duw je de zijkanten naar binnen zodat het zakje sluit. Vervolgens bind je er een stukje lint omheen. Het label komt uit de Ornate Frames Dies set. Deze staan bij de Halloween spullen in de najaarscatalogus en je kunt ze daarom misschien gemist hebben maar ze zijn echt super tof voor allerlei andere labels. In de voorjaarscatalogus komen er ook nog bijpassende teksten bij.

Van mijn teamleden kreeg ik deze leuke kadootjes. Het eerst is een zakje gemaakt met het envelop punchboard. Door een kant open te laten en het niet al te strak dicht te plakken krijg je een zakje.

Het tweede kadootje was een driehoekig doosje versierd met de kerstboom dies van een paar jaar geleden. Hierbij zater ook super schattige kerstballen.

Het laatste doosje is met de Mini Curvy Keepsakes Box Die gemaakt. Echt een aanrader voor als je snel een kadoosje voor iemand wil maken.

Wil jij ook zo’n gezellige knutseldag meemaken? Stap dan nu in bij Stampin’ Up! Je mag voor €175 uitzoeken en hoeft daar maar €129 voor te betalen. Je krijgt je pakket gratis thuisbezorgd en daarna kun je met 20% korting zelf bestellen. Wil je meer weten? Neem dan even contact met mij op.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Knusse Kerst
  • Dies: Ornate Frames
  • Inkt: Silvery Shimmer Delicata Metallic Ink
  • Cardstock: Soft Sky
  • DSP: All is Calm (retired)
  • Ribbon: Lost Lagoon Silky Taffeta (retired), Whisper White Baker’s Twine

1 een gedachte over “Cadeauzakjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.