Kerstvogel

Als je veel knutselt herken je deze situatie vast wel. Je probeert een paar verschillende kleuren uit, je stanst eens wat takjes extra of je hebt nog wat embossing pasta over. Dit kaartje kwam voort uit allerlei restjes.

De achtergrond is gemaakt met embossing pasta en een masker uit de Seasonal Decorative Masks set. Door alleen wat in het midden van het papier te smeren krijg je een wat losser geheel.

Het vogeltje is gemaakt met een stans uit de Birds & Blooms stansset en de takjes zijn gestanst met de Pretty Pines stansen. De tekst komt uit de bijbehorende Christmas Pines stempelset.

Ik heb op dit kaartje veel retired producten gebruikt maar ik vind hem te mooi om niet te showen. Als je deze sets ook nog op de plank hebt liggen hoop ik dat ik je geïnspireerd heb om ze weer eens te gebruiken.

Als je dit vogeltje niet hebt kun je ook een vogeltje uit het Bird Ballad DSP knippen. Voor takjes kun je je bloemensets even bekijken. Daar zitten vaak leuke takjes bij.

Met deze kaart doe ik ook mee met de Stampin’ Up! Only Challenges. Het thema is die-cutting of te wel stansen. En die heb ik zeker wel gebruikt op deze kaart.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Christmas Pines (retired)
  • Stansen: Birds & Blooms (retired), Pretty Pines (retired)
  • Maskers: Seasonal Decorative Masks
  • Inkt: Garden Green, Real Red
  • Cardstock: Craft (niet van Stampin’ Up!), Garden Green, Granny Apple Green, Real Red
  • Overig: Embossing Paste

4 gedachten over “Kerstvogel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.