Glitter & glamour

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de maandelijkse blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we het thema Foil and Glimmer dus veel glitter & glamour. Ik ben aan de slag gegaan met het schitterende Noble Peacock Specialty DSP. Dit papier heeft een matte achtergrond met een glimmende print in Blueberry Brushel, Pretty Peacock en Old Olive.

Ik heb sketch 414 van Freshly Made Sketches als startpunt genomen en ik ben daarna gaan spelen met de Gleaming Ornaments Punches en de Brightly Gleaming Foil Elements.

De tekst komt uit de Knusse Kerst stempelset en is gestempeld met de Celestial Copper Delicata Metallic Ink. Deze inkt heeft een subtiele metallic glans en ik ben er helemaal verliefd op.

Ik vind de foil and glimmer helemaal gelukt op deze kaart en ik ben benieuwd wat jij er van vindt. Ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Als je op de next button klikt kom je uit bij Kimberly Morris van Procrastistamper. Veel plezier bij de andere deelnemers en fijn weekend!

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Knusse Kerst
  • Embossing folder: Hammered Metal 3D
  • Inkt: Celestial Copper Delicata Metallic Ink
  • Cardstock: Old Olive, Pretty Peacock, Whisper White
  • DSP: Noble Peacock Specialty
  • Overig: Brightly Gleaming Foil Elements

9 gedachten over “Glitter & glamour”

  1. Fabulous card and the foil bauble really pops against the white embossing. Love that the colours are not traditional too. Thanks for sharing x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.