Party

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we het thema Party. Want het is natuurlijk feest nu de nieuwe catalogus van start is gegaan. Alle informatie over deze folder en de sale-a-bration kun je hier vinden.

Mijn jongste werd half december al weer zes en voor hem was ik aan de slag gegaan met het super vrolijke Birthday Bonanza DSP.

Ik stempelde een truck uit de Ride with Me set en kleurde hem in met mijn Stampin’ Blends. Vervolgens knipte ik hem uit met de Paper Snips.

De letters komen uit de Hand-lettered Prose Dies set en deze heb ik gewoon wit gelaten maar je kunt ze ook heel gemakkelijk een kleurtje geven met de Stampin’ Blends.

Mijn favoriet uit de nieuwe catalogus is de Poppies Suite. Ik word helemaal blij van al die kleuren. Wat is jouw nieuwe favoriet?

Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Als je op de next button klikt kom je uit bij Amanda Farlinger

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Andere deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Ride with Me
  • Stansen: Hand-lettered Prose, Stitched Rectangles
  • Inkt: Memento Tuxedo Black
  • Stampin’ Blends
  • Cardstock: Terracotta Tile, Whisper White
  • DSP: Birthday Bonanza

4 gedachten over “Party”

  1. Happy Birthday Mats! Super fun card and a great pairing with the Ride with Me stamp set. Ace colouring too.

    I love the Poppies too but my favourite is the Tropical Oasis Suite as it reminds me of a holiday to Hawaii back in 2016. Thanks for sharing x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.