Laatste bestelkans

Op 3 juni komt de nieuwe catalogus uit. Niet alles blijft in het assortiment en daarom geldt er voor een aantal producten een laatste bestelkans tot en met 2 juni en zolang de voorraad strekt. Je kunt hier vinden welke producten dat zijn. Op deze lijst staan ook een aantal producten die er niet uitgaan maar waarvan er nieuwe versies worden uitgebracht. Ik zal hieronder de uitzonderingen even opnoemen.

Stampin’ Blends

De Stampin’ Blends blijven gelukkig in het assortiment maar ze worden alleen nog maar per set van licht en donker verkocht. De 2018-2020 in colors worden vervangen door nieuwe in colors dus de Lovely Lipstick, Pineapple Punch en Call Me Clover Blends gaan er wel uit.

Bundels

In elke gids zijn er combinaties van stempelsets en bijpassende stansen of ponsen aantrekkelijk geprijsd. Op deze bundels krijg je 10% korting. Van de volgende bundels blijven de losse producten nog wel verkrijgbaar maar vervalt de korting:

 • Woven Heirlooms
 • Delightful Day
 • Path of Petals
 • Memorable Mosaic
 • Grace’s Garden
 • Forever Blossom / Nieuwe Bloesems
 • Last a Lifetime
 • Timeless Tropical
 • Under My Umbrella
 • By the Dock
 • Dressed to Impress

Stansen (Dies)

In het verleden liet Stampin’ Up! haar stansen maken bij Sizzix. Inmiddels brengen ze versies in eigen beheer uit. In de laatste kans lijst staan een aantal stansen met zeer aantrekkelijke kortingen. Met deze stansen is helemaal niks mis dus ik zou zeggen: sla je slag. Onderstaande stansen gaan er dus niet uit maar komen terug in een andere versie.

 • Butterfly Beaty
 • Layering Circles
 • Layering Ovals
 • Layering Squares
 • In the Woods
 • Garage Gears
 • Nature’s Root
 • Be Mine Stitched
 • Rectangle Stitched
 • Well Written

Kits en Medleys

Er zijn een paar hele leuke kits en een medley zeer voordelig geprijsd. Je kunt ze hier vinden. Ook is de Everything is Rosy Medley nog steeds met een leuke korting te verkrijgen.

Clearance Rack

En als je dan toch de shop aan het bekijken bent, vergeet dan vooral de Clearance Rack niet te bekijken. Hierin staan ook nog super leuke koopjes.

Bestellen

Je kunt al je producten zelf bestellen via de webshop maar dan heb je wel een creditcard nodig. Het wordt dan meteen bij jou thuisbezorgd (€5,95 verzendkosten). Je mag ook je bestelling aan mij doorgeven. Dinsdag 5 mei doe ik weer een verzamelbestelling. Geef uiterlijk maandagavond je wensen aan mij door.

Zo dat was weer een heleboel informatie. Mocht het niet helemaal duidelijk zijn neem dan gerust contact met mij op. Ik wens je voor nu een heel fijn weekend!

Groetjes Marieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.