Twee kaarten met A Little Lace bundel

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de blog hop van de Global Stamping Friends. Deze maand is ons thema Stitched en dat is echt aan mij besteed. Ik ben eens even in mijn kast gedoken en heb A Little Lace en Stitched All Around gevonden. Ik was zo lekker bezig dat ik er gelijk twee kaarten mee heb gemaakt.

Ik ben begonnen met een stukje Lily Impressions DSP en de Stitched Lace stans. Met de kleine stans uit de set heb ik een mooi randje langs de uiteinden gestanst. Hiervoor kun je het beste een gewone basisplaat nemen en niet de magnetic plate en de stans vastplakken met een stukje washi tape. Zo verschuift de stans niet tijdens het stansen.

Deze kaart liet ik gisteren al op Instagram zien. Ik gebruikte een klein strookje van het grote stuk dsp dat ik gestanst had. Op de achtergrond stempelde ik de stempel uit A Little Lace set met Lovely Lipstick. De witte cirkel is gemaakt met een stans uit de Stitched Labels set en de tekst komt ook uit A Little Lace. De Rhinestones maken het helemaal af. In de binnenkant staat nog een leuk grapje. Op Instagram (tweede foto) kun je het zien.

Voor het tweede kaartje gebruikte ik deze Sketch Challenge van Global Design Project . Deze challenges zijn altijd handig als je even geen inspiratie hebt. Vaak gebruikt ik ze als startpunt en wordt het uiteindelijk heel iets anders maar deze vind ik toch aardig op de sketch lijken.

Ik gebruikte de rest van het DSP voor dit kaartje. Bij het stansen niet opgelet hoe de stempel met het randje er langs past maar gelukkig had ik de Stampartus paraat. Met een beetje creatief afplakken is het me gelukt om de stempel aansluitend af te drukken. De cirkel en het hartje komen wederom uit de Stitched Labels set. De Zomaar… tekst komt uit de Van Alles Wat set.

Ik heb veel plezier gehad bij het maken van deze twee kaarten. Ik hoop dat jij er weer nieuwe inspiratie door hebt opgedaan en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de next button te klikken kom je uit bij Stephanie Nash van InkspireMe. Fijn weekend!

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: A Little Lace, Stitched All Around, Van Alles Wat
  • Stansen: Stitched Labels, Stitched Lace
  • Inkt: Lovely Lipstick
  • Cardstock: Pink Pirouette, Whisper White
  • DSP: Lily Impressions
  • Overig: Rhinestone Basic Jewels, Whisper White Baker’s Twine

7 gedachten over “Twee kaarten met A Little Lace bundel”

  1. I totally love both of these! The Lily Impressions DSP really shines with that Die Cut. Thanks for sharing!

  2. Absolutely beautiful cards, Marieke! Love the layouts and pink is my favourite colour of all time! Thanks for sharing x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.