De jaarcatalogus 2020-2021 is uit!

Er is weer een nieuwe jaarcatalogus en hij staat boordevol nieuwe producten. Er zijn mooie nieuwe Nederlandse sets en ook vijf nieuwe kleuren. De nieuwe gids kun je hier downloaden. Wil jij een papieren versie en heb je die nog niet van mij ontvangen? Neem dan even contact op en ik stuur je er graag een toe.

Nieuwe Nederlandse stempelsets

Deze set is onderdeel van de Ornate Garden Suite (pagina 64-67) en bestaat uit grote teksten die je kunt combineren met de kleinere teksten. Bij deze stempelset horen stansen waar je mooie randjes mee kunt stansen.
Nog een mooie set met teksten voor allerlei gelegenheden. Ook bij deze set zitten stansen. Hiermee kun je een mooie achtergrond en randjes maken. Je vindt deze bundel op pagina 43 van de catalogus.
Bijzondere zonnebloemen is onderdeel van de kleurrijke Flowers for every Season Suite (pagina 10-13). Met de bijbehorende stansen kun je mooie lagen maken. Ook de andere bundel uit deze Suite is zeer de moeite waard.
Deze bundel is onderdeel van de Forever Greenery Suite (pagina 108-110). Met de stempels stempel je levensechte blaadjes en met de stansen maak je er nog vele andere vormen takjes bij. Deze bundel vind ik echt een aanrader als je van blaadjes en bloemen houdt.

De nieuwe in color collectie

Ook dit jaar zijn er weer vijf hippe kleuren die twee jaar in het assortiment blijven. Je kunt van deze kleuren o.a. inkt, lint, dsp en embellishments kopen. Zo kun je alles op je kaart weer helemaal op elkaar afstemmen. Mijn nieuwe favoriet is Magenta Madness, een roze met een vleugje paars. Echt een nieuwe kleur die we nog niet in het assortiment hebben. Wat is jouw favoriet?

Korting bij grote bestelling

Heb je na het zien van de nieuwe catalogus een hele grote verlanglijst? Dan heb ik goed nieuws. Tot en met 30 juni krijg je bij elke bestelling van €275 of meer €27 Stampin’ Rewards extra. Dus boven op de al bestaande Stampin’ Rewards.

Instappen bij Stampin’ Up! voor extra korting

Als je een hele lange verlanglijst hebt dan raad ik je aan op in te stappen bij Stampin’ Up! Je stapt in door een pakket samen te stellen van maximaal €175. Voor dit pakket betaal je dan €129. Deze maand mag je naast dit voordelige starterspakket nog een extra bundel uitzoeken.

Je kunt dit alleen voor de korting doen want je zit nergens aan vast maar als je eenmaal bent ingestapt en je doet zelf je eigen bestellingen dan krijg je korting op je producten.

Zo dat was weer een heleboel informatie. Is er iets nog niet duidelijke schroom vooral niet om contact met mij op te nemen.

Wil je iets bestellen of heb je interesse om in te stappen? Laat het me weten en ik help je graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.