Hoor je de bijtjes zoemen?

Deze week nam ik de kleuren uitdaging aan van TGIF challenges. Aangezien ik nog geen Bumble Bee heb, heb ik deze vervangen door een oude In Color Hello Honey. Ik ben helemaal in stijl van de namen van de kleuren gebleven en heb de Honey Bee bundel uit de voorjaarsfolder gebruikt.

Voor de achtergrond heb ik de Hexagons 3D Embossing Folder gebruikt. Met behulp van een Aqua Painter en Hello Honey inkt heb ik er spetters op aangebracht. Als je dat doet ruim dan wel eerst je werkplek op zodat niet alles onder de spetters komt. Ik kan het weten :).

De bijtjes zijn gestempeld met Night of Navy en ingekleurd met een Hello Honey Stampin’ Write Marker. Let er bij het gebruik van een marker in combinatie met classic inkt wel op dat je niet over de afdruk heen gaat want anders gaat deze uitlopen.

Het label komt uit de Ornate Frames stansenset. Hij heeft een subtiel gestikt randje maar dat is op deze foto helaas niet zo goed te zien.

Deze kleurencombinatie zou ik zelf niet zo snel gekozen hebben maar nu ik er eenmaal mee aan de slag ben gegaan vind ik het super goed gelukt. Zo zie je maar dat zo’n kleuren challenge je kunt uitdagen om eens andere kleuren te gebruiken.

Wat is jouw favoriete combinatie? Laat het in de comments hieronder weten en misschien stuur ik jou dan wel een kaartje.

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Honey Bee
  • Stansen: Detailed Bee, Ornate Frames
  • Embossing Folder: Hexagons 3D
  • Inkt: Crumb Cake, Hello Honey, Night of Navy, VersaMark
  • Cardstock: Crumb Cake, Hello Honey, Night of Navy, Whisper White
  • Overig: Stampin’ Emboss Powder White, Hello Honey Stampin’ Write Marker,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.