Fancy Fold

Global Stamping Friends Logo

Welkom bij de maandelijkse blog hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we als thema Fancy Folds. Ik heb me laten inspireren een kaartje van Ashley van Camp.

Voor deze kaart gebruikte ik de Poppy Moments dies en het Peaceful Poppies DSP. De hartjes van de bloemen bewerkte ik met Wink of Stella voor een extra glitter accent.

De flap van deze kaart stanste ik met een Stitched Nested Labels Die. Ik vouwde een klein stukje om en plakte dat vast onder een strook DSP.

Ik hoop dat je weer genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Door op de next button te klikken kom je uit bij de post van Barbara Welch van de Creative Stampin’ Spot. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers en natuurlijk een heel fijn weekend!

Global Stamping Friends Next Demonstrator
Groetjes Marieke

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Itty Bitty Birthdays
  • Stansen: Poppy Moments Dies
  • Embossing Folder: Brick & Mortar 3D
  • Cardstock: Blackberry Bliss, Pool Party, Pretty Peacock, Rich Razzleberry, Whisper White
  • DSP: Peaceful Poppies
  • Overig: Frosted Epoxy Droplets, Wink of Stella

8 gedachten over “Fancy Fold”

  1. Stunning card, Marieke and your colours compliment each other perfectly. Love the added sparkle in the centres of the flowers. Thanks for sharing x

  2. So pretty! I love the Stitched Nested Labels Die as the foldover element, and also the combination of the Pool Party and Pretty Peacock. Something about that color combo is very soothing. Thanks for sharing this great project 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.