Pop-up schuifkaart met boomhut

Onze oudste werd laatst 10 jaar en dat is natuurlijk wel een bijzondere kaart waard. Een tijdje terug had ik deze pop-up schuifkaart gepind en die heb ik nu nagemaakt. Ik heb ook de stoere Treehouse Adventure stempelset gebruikt.

Ik heb de beschrijving van Kelly Kent gevolgd om de basis schuifkaart te maken. De bladeren en het huisje heb ik op een apart stuk Whisper White cardstock geprint en uitgeknipt. Met behulp van Dimensionals heb een 3D effect gecreëerd.

Natuurlijk mogen de teksten niet ontbreken. In de Treehouse Adventure stempelset zitten mooie teksten voor kinderen. Ik heb ze hier met VersaMark gestempeld en bewerkt met wit embossing poeder.

Ik vind het een super stoere kaart geworden en ik vind het model ook super leuk. Echt een kadootje voor in de brievenbus zoals een vriendin laatst zei. Ik ga er vast nog wel meer van maken.

Door Corona is helaas niet mogelijk om workshops te volgen maar wil jij nou ook zo’n leuke kaart maken dan wil ik wel een tutorial maken en misschien kunnen we dan wel een virtueel knutselavondje houden met behulp van videobellen. Laat hieronder een berichtje achter als je geïnteresseerd bent.

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Treehouse Adventure
  • Pons: 1/2” Circle
  • Inkt: Baked Brown Sugar, Bermuda Bay, Coastal Cabana, Early Espresso, Garden Green, Granny Apple Green, Mango Melody, versaMark
  • Cardstock: Pretty Peacock, Whisper White
  • DSP: Lily Impressions
  • Lint: Pool Party 3/8” Sheer Ribbon, White Baker’s Twine
  • Overig: Stampin’ Emboss Powder White

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.