Purple Painted Poppies

Laatst maakte ik een kaart met een Fancy Fold en daar hield ik een mooi stuk DSP van over. Zonde om weg te gooien dus daar heb ik dit kaartje meegemaakt. Ik ging wederom met de Poppy Moments stansen aan de slag. Die blijven echt super leuk.

Voor de Fancy Fold kaart had ik een Stitched Nested Label uitgestanst. Achter het overgebleven gat plakte ik een stuk Peaceful Poppies DSP. De bloemen stanste ik uit Rich Razzleberry en Blackberry Bliss en de hartjes bewerkte ik met Wink of Stella Brush.

Nog een paar vellum blaadjes uit de Peaceful Poppies Elements set maken het geheel af.

Met deze kaart wens ik je een fijn begin van de nieuwe week!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Van Alles Wat
  • Stansen: Poppy Moments
  • Inkt: Blackberry Bliss
  • Cardstock: Blackberry Bliss
  • DSP: Peaceful Poppies
  • Overig: Peaceful Poppies Elements, Wink of Stella Brush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.