Kerstkaarten met In the Pines bundel

Welkom bij de Stampin’ Dreams Blog Hop. Vandaag is het thema Christmas en ik ben aan de slag gegaan met de In the Pines bundel en de super mooie Evergreen Forest 3D embossingfolder.

Het papier van de boompjes maakte ik door met Stampin’ Blends in verschillende tinten groen strepen op een stukje Whisper White cardstock te zetten. Daarna stanste ik de boompjes uit met de stansen uit de Pine Woods set.

De achtergrond maakte ik met de Evergreen Forest embossing folder. Doordat deze folder extra dik is geeft hij een extra ruimtelijk effect waardoor het lijkt alsof je een heel bos hebt.

Ik had nog een stukje gestreept papier over en daarmee maakte ik de boompjes voor deze kaart. De contouren van de boompjes stempelde ik met Shaded Spruce inkt.

Voor de achtergrond gebruikte ik weer de Evergreen Forest embossing folder en de sneeuwbergen maakte ik met de golvende stansen uit de Pine Wood set.

Ik hoop dat je hebt genoten van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers op de lijst hieronder.

Deelnemers

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: In the Pines, Knusse kerst
  • Stansen: Pine Woods
  • Pons: Classic Label
  • Inkt: Shaded Spruce
  • Stampin’ Blends
  • Cardstock: Shaded Spruce, Whisper White

8 gedachten over “Kerstkaarten met In the Pines bundel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.