Lieve kerstgroetjes

Het is gelukt om voor kerst alle kaarten af te hebben en op de bus te hebben gedaan. Sommigen zijn zelfs al aangekomen. Als laatste maakte ik nog deze kerstgeschenkjes voor mijn mannen. Aangezien we nog heel wat chocolade letters over hebben van Sinterklaas leek me een suikerwafel een beter kadootje.

Ik plakte een strook rondom de wafel en daarop een cirkel. Met een stans uit de Tasteful Labels set stanste ik een achtergrond uit het Trimming the Town DSP. Uit een stukje Whisper White stanste ik hetzelfde label en met behulp van de helling uit de Home Together stansenset maakte ik de sneeuwlaag.

Het huisje en de kerstbomen stempelde ik op Whisper White cardstock met Early Espresso en kleurde ik in met de Stampin’ Blends. De kerstgroet komt uit de Knusse Kerst set.

Dit is mijn laatste kerstproject van dit jaar. Ik ben er nu wel even klaar mee maar ik heb me wel voorgenomen om komend jaar elke maand twee kerstkaarten te maken zodat ik er in December genoeg heb zonder op het laatste moment te stressen.

Ik heb van de week al lekker met mijn knutselvriendin met de nieuwste spullen uit de voorjaarscatalogus gespeeld maar daar laat ik je volgende week meer van zien. Voor nu wens ik je hele fijne kerstdagen!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Coming Home, Knusse Kerst
  • Stansen: Home Together, Tasteful Labels
  • Inkt: Early Espresso, Poppy Parade
  • Blends: Poppy Parade, Soft Suede, Old Olive, Misty Moonlight
  • Cardstock: Old Olive, Whisper White
  • Designpapier: Trimming the Town

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.