Een glitterend boeket

Vandaag een kaartje met producten uit de Artistry Blooms Suite. Als je dol bent op kleur en bloemen dan is deze set echt iets voor jou.

De suite bestaat uit een stempel set met stansen, vrolijk gekleurd DSP en bijpassende sequins en regenboog glitterpapier. Met dat laatste ben ik aan de slag gegaan.

Ik heb met de grote boeket stans uit het Rainbow Glimmer Paper de bos bloemen gestanst. Vervolgens stanste ik het gedeelte met de banners ook nog een keer uit Basic Black cardstock en stempelde daar de tekst op. De banners knipte ik uit en plakte ik over de banners van het glitterpapier.

Voor de achtergrond stanste ik een rechthoek met schulprandje uit een stuk Soft Seafoam Cardstock met een stans uit de Stitched So Sweetly set. De mat van Granny Apple Green bewerkte ik met de Subtle 3D embossing folder voor een subtiel reliëf.

Ik word helemaal vrolijk van dit kaartje en ik denk de ontvanger ook. Ik wens je een fijne dag!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Hand-Drawn Blooms
  • Stansen: Banner Blooms, Stitched So Sweetly
  • Embossing Folder: Subtle 3D
  • Inkt: VersaMark
  • Cardstock: Soft Seafoam, Granny Apple Green, Basic Black
  • Speciaal papier: Rainbow Glimmer Paper
  • Overig: Stampin’ Emboss Powder White

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.