Krans van Pierced Blooms

Vandaag is mijn moeder jarig en ik maakte voor haar een kaartje met de Pierced Blooms stansen. Ik maakte al eerder dit kaartje met het bijpassende Paper Blooms DSP uit de Sale-a-bration.

Met deze set kun je een heleboel verschillende bloemetjes en blaadjes uitstansen. Tevens stansen ze een uniek gaatjes patroon in je onderdelen waardoor het lijkt alsof ze met een prikpen zijn bewerkt. Echt een aanwinst voor je collectie.

Voor dit kaartje stanste ik een heleboel verschillende bloemetjes uit Real Red, Flirty Flamingo en Blushing Bride cardstock. De blaadjes zijn van Old Olive cardstock gemaakt. Ik heb ze met lijm, glue dots en dimensionals vastgeplakt om hoogteverschillen te creëren.

Voor de achtergrond van dit kaartje gebruikte ik de nieuwe embossing folder Painted Texture 3D. Ik vind hem echt super mooi. Het is mijn nieuwe favoriete embossing folder.

Het Baker’s Twine is Real Red. Mocht je geen Baker’s Twine in een bijpassende kleur hebben dan kun je altijd wit Baker’s Twine kleuren met je Stampin’ Blends.

Zo’n fel gekleurd kaartje vrolijkt gelijk mijn week op. Ik hoop de jouwe ook!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Van Alles Wat
  • Stansen: Pierced Blooms
  • Embossing Folder: Painted Texture 3D
  • Inkt: Real Read
  • Cardstock: Blushing Bride, Flirty Flamingo, Real Read, Old Olive, Whisper White
  • Baker’s Twine: Real Red

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.