Jij bent de liefste

Laatst vroeg mijn teamleider of iemand een voorbeeldkaart voor een uitdaging voor ons team wilde maken. Ik had daar wel zin in maar ik was even vergeten dat februari de maand van valentijn is. Dus toen ze kwam met rood en/of iets met hartjes moest ik wel even nadenken.

Ik ben begonnen met Real Red inkt op Real Cardstock aan te brengen met een Blending Brush. Vervolgens heb ik er met een Aqua Painter spetters op aangebracht waardoor het cardstock op die plek weer wat lichter wordt. Ik heb deze techniek ook toegepast bij dit Simply Succulents kaartje en ik moet zeggen dat het daar beter gelukt is. Ik had nog iets meer inkt moeten aanbrengen.

Het hartje komt uit de Punch Party stempelset die je gratis krijgt bij een bestelling van €375. Ik heb eerst met VersaMark gestempeld en vervolgens wit embossingpoeder gebruikt.

De ezel met een roos tussen zijn tanden uit de Darling Donkeys set leek me wel bijpassend. Deze set kun je gratis krijgen bij een bestelling van €60. Ik stempelde hem met Memento Tuxedo Black en kleurde hem in met mijn Stampin’ Blends.

De tekst komt uit de sentimentenset Van alles wat. Er staat nog mam voor maar dat heb ik er van afgeknipt. Ik stempelde hem met VersaMark en bewerkte hem met wit embossingpoeder.

Ik vind het een superleuke valentijnskaart geworden. En hij is rood en hij heeft hartjes. De uitdaging is geslaagd. Wat maak jij voor je valentijn?

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Darling Donkeys, Punch Party, Van alles wat
  • Stans: Stitched So Sweetly
  • Inkt: Real Red, Memento Tuxedo Black, VersaMark
  • Stampin’ Blends
  • Cardstock: Real Red
  • Overig: Stampin’ Emboss Powder White, White Baker’s Twine

1 een gedachte over “Jij bent de liefste”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.