Hey Chicks Blog Hop

Welkom bij de Hey Chicks Blog Hop van de Crafty Collaborations! Vandaag laten we jullie allerlei projecten met de nieuwe Chick stempels en stansen zien.

Voor dit kaartje heb ik de achtergrond bewerkt met de nieuwe Blending Brushes en Balmy Blue en Crumb Cake inkt. Het lijstje maakte ik met twee Stitched Rectangles stansen en de Pinewood Planks 3D Embossing Folder.

De Chick en Birthday Chick stansen bevatten zowel stansen voor leuke details zoals de mais en het hekje als stansen om de stempels uit te stansen. Voor de mais gebruikte ik Old Olive en Crushed Curry cardstock en voor het hekje Crumb Cake. Het kippetje kleurde ik in met mijn Stampin’ Blends.

Voor het bordje met de tekst gebruikte ik de stans met het bordje op het paaltje. Dat paaltje knipte ik er vanaf. Zie je de houtstructuur die de stans geeft?

Ik ben super blij met deze nieuwe bundels. De stansen zijn echt een aanvulling op de stempels. Wil jij ook in het bezit komen van deze nieuwe producten? Stuur mij een berichtje voor de mogelijkheden om te bestellen.

Gezellig dat je een kijkje op mijn blog kwam nemen. Ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. De lijst vind je ook hieronder. Fijn weekend!

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Hey Chicks
  • Stansen: Chick, Birthday Chick, Stitched Rectangles
  • Embossing Folder: Pinewood Planks 3D
  • Inkt: Balmy Blue, Crumb Cake, Memento Tuxedo Black
  • Stampin’ Blends: Cinnamon Cider, Pumpkin Pie, Mango Melody, Daffodil Delight
  • Cardstock: Basic White, Basic White Thick, Crumb Cake, Crushed Curry, Old Olive
  • Overig: Blending Brushes

Deelnemers

4 gedachten over “Hey Chicks Blog Hop”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.