Verjaardagskaart met Flower & Field DSP

Welkom bij de maandelijkse Blog Hop van de Global Stamping Friends. Vandaag hebben we als thema inspiratie uit de tuin. Ik heb gekozen om een kaartje te maken met het Flower & Field DSP. Dit DSP komt uit de Sale-a-bration folder en kun je gratis krijgen bij een bestelling van €60.

Het papier oogt zo heel druk maar als je de voorkant en de achterkant goed combineert valt het reuze mee.

Ik maakte een een dubbele z-vouw kaart. Hiervoor ril je een stuk van 14,5 x 20,5 cm en strook van 6 x 20,5 cm op 10,5 en 15,5 cm. Bij het grote stuk houd je de vouw aan de linkerkant en bij het kleine stuk aan de rechterkant. Afhankelijk van wat je op de strook wilt plakken kun je hem breder of smaller maken.

Voordat je de stoken op elkaar plakt moet je eerst het DSP bevestigen. De bloemen komen ook uit het DSP en deze plakte ik samen met het label op nadat ik de kaart in elkaar gezet had.

Het label komt uit de Tasteful Labels Dies. De tekst komt uit de Volop vrienden stempelset en is gestempeld op Just Jade cardstock.

Ik hoop dat je weer hebt genoten van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Ik wens je veel plezier bij de andere deelnemers. Door op de next button te klikken kom je uit bij Rachel Macleod. Fijn weekend!

Deelnemers

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Volop vrienden (Many Mates)
  • Stansen: Tasteful Labels
  • Inkt: Memento Tuxedo Black
  • Cardstock: Basic Black, Just Jade
  • Designpapier: Flower & Field

5 gedachten over “Verjaardagskaart met Flower & Field DSP”

  1. Fantastic fun fold, Marieke. Love the mix of polka dots and the floral accents which make a pretty combo. Thanks for sharing x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.