Brushed Blooms & Oh So Ombre DSP

Naast het spelen in de sneeuw was het dit weekend uitermate goed knutselweer. Ik ben aan de slag gegaan met de Brushed Blooms bundel. Toen ik deze bundel in de voorjaarscatalogus zag was ik gelijk verkocht. Vooral de rozen stansen die uit drie lagen bestaat vind ik fantastisch.

Met de stansen kun je een grote en en een kleine roos maken. Ik gebruikte het Oh So Ombre DSP wat je gratis kunt uitzoeken bij een bestelling van €60. Dit DSP bevat onder andere vellen met verloop van een kleur. Hier heb ik het Blackberry Bliss vel gebruikt. Door de stansen op verschillende plekken op het DSP te leggen krijg je verschillende tinten die samen een mooi geheel vormen.

Voor dit kaartje heb ik Freshly Made Sketches #471 gebruikt. De cirkel komt uit de Swirly Frames stempelset en was met Soft Seafoam inkt op een Soft Seafoam cardstock mat gestempeld.

Voor het tweede kaartje gebruikte ik de achtergrond stans die verfvlekken uitstanst. De verfstrepen stempelde ik erop met Soft Seafoam inkt.

Voor de blaadjes gebruikte ik Just Jade en Mint Macaron cardstock. De Happy Birthday tekst komt ook uit de Blushed Blooms stempelset en deze stempelde ik met Just Jade.

Ik ben heel tevreden met het eindresultaat. Wat vind jij er van? Geniet nog even van de sneeuw want voor je het weet is het weer weg. Fijne dag!

Groetjes Marieke

Gebruikte materialen

  • Stempelsets: Brushed Blooms, Swirly Frames
  • Stansen: Beautiful Brushstrokes
  • Inkt: Just Jade, Soft Seafoam
  • Cardstock: Just Jade, Mint Macaron, Soft Seafoam
  • Designpapier: Oh So Ombre

1 een gedachte over “Brushed Blooms & Oh So Ombre DSP”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.