Herfstboom met Beauty of the Earth Suite

Welkom bij de 2021-2022 Annual Catalog Blog Hop van de Crafty Collaborations. Vandaag laten we je allerlei projecten met producten uit de nieuwe jaarcatalogus zien. Ik heb gekozen voor de Beauty of the Earth Suite.

Deze suite bestaat uit een stempelset met bijpassende stansen, een 3D embossingfolder voor boomschors effect en DSP in aarde tinten.

In eerste instantie had ik geen idee wat ik wilde maken maar toen ik dit vel DSP zag ging er meteen een lichtje branden. Ik heb de bladeren uit een stuk Basic White gestanst en net zolang bewerkt met een Water Painter en inkt tot dat de kleuren bij het DSP pasten.

De takken stanste ik uit Early Espresso cardstock en het label uit Cinnamon Cider. Bij de stansenset zitten twee kaders om de teksten mee uit te stansen. Zo hoef je niet meer op zoek naar andere label stansen of ponsen.

De kleuren van deze suite zou ik niet zo snel zelf pakken. Ik geloof dat ik zelfs nog nooit het Merry Merlot cardstock gebruikt hebt sinds de invoering in 2018. Deze combinatie vind ik wel super mooi geworden.

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn bijdrage en ik zou het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat. Veel plezier bij de andere deelnemers!

Gebruikte materialen

  • Stempelset: Beaty of Friendship
  • Stansen: Beautiful Tree Dies
  • Inkt: Cajun Craze, Cinnamon Cider, Early Espresso, Merry Merlot
  • Cardstock: Cinnamon Cider, Early Espresso, Merry Merlot, Basic White Thick
  • Designpapier: Beauty of the Earth
  • Overig: Water Painters

Deelnemers

5 gedachten over “Herfstboom met Beauty of the Earth Suite”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.